Informasjonskapsler og personvern

Når du bruker nettstedet sjukehusbyggkonferansen.no, lagres enkelte opplysninger om deg som besøkende. Opplysningene brukes til å forbedre brukeropplevelsen og videreutvikle nettstedet.

 

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Bortsett fra informasjonskapsler som er en nødvendig del av selve publiseringsløsningen for nettstedet, WordPress, bruker Sykehusbygg HF informasjonskapsler for å innhente statistikk og analysere brukermønstre. Opplysninger om tidspunkt og lengde av besøk, besøkte sider, utførte søk o.l. sammenstilles og analyseres i statistikkverktøyet Google Analytics. Denne informasjonen bruker vi til videreutvikling av nettstedet og forbedringer for brukerne. Informasjonen er tilgjengelig kun for Sykehusbygg HF sin webredaksjon og vår web-leverandør (Klapp). Enkeltbrukere vil ikke kunne identifiseres ut ifra disse informasjonskapslene.

 

Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på din datamaskin, ved å endre innstillingene i nettleseren. Dersom innstillingene i din nettleser godtar informasjonskapsler, er dette å anse som et samtykke i henhold til de norske reglene.